Home PageBestellen en leveren

Bestellen en leveren

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bij de kleren worden de maten aangegeven die besteld kunnen worden. Is een kledingstuk op voorraad dan kan dit binnen een week worden verstuurd. Een kledingstuk dat op bestelling wordt gemaakt zal langer duren, ongeveer twee weken. Deze periode is langer als er veel bestellingen tegelijk binnen komen. Is dat het geval dan neem ik natuurlijk snel contact op om hierover een afspraak te maken. Wil je van te voren zeker weten hoelang het duurt stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Wat zijn de verzendkosten?
Je bestelling wordt verzonden met PostNL. De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,00. Bij een besteding vanaf €50,00 is de verzending gratis.

Hoe zorg ik ervoor dat de kleertjes mooi blijven?
Een van de leuke dingen van breien is de grote keuze uit verschillende garensoorten en talloze kleuren. Hier kan eindeloos mee worden gevarieerd. Garens die ik gebruik zijn zeer geschikt voor kinderen, ze zijn zacht en dragen licht. Breiwerk heeft wel speciale aandacht nodig in de was. De meeste garens kunnen in de wasmachine met een speciaal wolwasprogramma. Sommige garens kunnen beter op de hand worden gewassen in een sopje. Voorzichtig uitwringen kan het beste gebeuren door de kleertje in een handdoek op te rollen. Voor alle garensoorten geldt het advies: nooit wasverzachter gebruiken en altijd liggend laten drogen. Klinkt streng maar op deze manier blijven de kleertjes mooi. In de beschrijvingen bij de kleertjes staat informatie over het gebruikte garen en het was-advies.